Mercedes B180 – Vår nya leasingbil!

Vår nya bil och det är en Mercedes B-klass 180 som ser ut något sånär som denna i videon, den är en lite mer upphottad version än vad vår kommer vara, men den är röd! Röda faran eller vad den nu kommer få heta. Imorgon åker vi och hämtar den!

2016 Mercedes B-Class B180 – Exterior and Interior Walkaround – 2015 Frankfurt Motor Show

Welcome to AutoMotoTube!!! On our channel we upload every day , short, (2-5min) walkaround videos of Cars and Motorcycles. Our coverage is from Auto and Moto shows in North America and Europe – We visit different shows: Big, like Geneva, Frankfurt, Paris, Detroit, EICMA Milan, New York, Chicago, or Los Angeles Show, to small, regional Auto and Motorcycle Shows.

Bloggar etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.