Konsten att försova sig

Jaha, då var det dags igen.  Jag hatar att försova mig. Hade en föreläsning med jobbet igår på morgonen på Hagabergs fhsk som handlar om stress, men jag vaknade typ 5 minuter innan den skulle börja så bestämde mig för att gå till kontoret istället.

Blev ju lite sent kvällen innan då det var en jättespännande kvalmatch till Fotbolls-VM i Ryssland. Sverige mötte Italien i den andra playoffmatchen och lyckades med att hålla italienarna stången.  SÅ JÄVLA BRA! Så igår när jag skulle ha en liten sovmorgon pga. föreläsningen så blev det en försovning istället.

Annars då? Jo det knallar och går.. Flytten blir mer och mer verklig för var dag som går. besiktning av båda bostäderna är avklarad, nu ska vi hitta gemensam tid för påskrivning av kontrakt och flytt. Vi har redan börjat packa ner saker som vi inte har omedelbart behov av, vilket känns skönt. Vill ju helst att det ska vara avklarat så snart som möjligt, helst flyttat igår men man får väl ha tålamod..

I helgen så blev jag bortskämd av min fina fru. Vi åt hotellfrukost och gick på spa här i stan. Det gör jag mer än gärna om igen. Avslutade det hela med en självbehandling, fick lite scrub, lotion och fotkräm och gick loss med i bastun och omklädningsrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.