Tankar på andra sidan nyåret

BIld av Peggychoucair från Pixabay

Nytt år grått hår?

Haha, ja de må öka men inte för att det är nytt år, eller så är det kanske så. Nu så är vi då installerade i nya boningen. Har firat nyår och jul och varit lite lediga. Känns mycket fint och det kommer bara bli bättre. Har haft en lugn vecka på jobbet men nästa sätter det igång på riktigt. Var knappt halv styrka på plats så kan ju vara en förklaring. Imorgon får vi besök men innan dess ska vi röja i vårt förråd och åka och slänga allt skräp som blev av packmaterialet som vi hade i flytten. Skönt att bli av med det.

Blev väldigt mycket fredagsmys med pizza, glass och choklad och en härlig vinst för SSK ikväll. Snart spelar Juniorkronorna final mot Kanada men jag måste gå och sova, är redan uppe alldeles för sent för mitt eget bästa. Men ville pränta ner lite ord och tankar här innan jag la mig. Känns dock väldigt spretigt, som att jag inte kan hålla mig till ett ämne.

Påbörjar ett nytt bara för det. Har bokat ett möte med en person från LinkedIn för att snacka lite om ett kommande nätverk som träffas en gång i veckan för att luncha och knyta kontakter. Ska bli spännande och se vad det kan leda till. Har även kontakt med en f.d. kollega om en annan sak. Vi ska också ses nästa vecka och så får vi se vad det kan leda till. Sen har jag två kurser som jag sökt och kommit in på, men jag måste nog prioritera bort den ena då det var obligatoriska träffar och jag är inte så sugen på att slösa semesterdagar på det. Gör ett försök med den andra som är helt på distans.

Nej, bäst jag går och lägger mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.