Nu sker det äntligen snart

Äntligen! Måste bara få uttrycka min glädje över det besked som vi fått idag av byggfirman som ska utföra den fullständiga renoveringen av vårt vardagsrum! Nu behöver jag inte tvivla mer för vi har fått besked och det blir som vi ville. Och det kommer inte ta så lång tid innan det blir av.  Vi ska flytta ut allt i helgen så det är klart när de väl ringer och vill börja. Först riva väggen med gammalt mögel och bygga upp de delarna, sedan fixa nya tapeter i hela rummet. Sen riva upp det fula trasiga golvet och lägga nytt.

BAM, nytt fint vardagsrum! Vi ska köpa lite bokhyllor och annat med efter att det är klart så vi får upp alla böcker som står i kassar här bredvid mig. Ååh det kommer bli såå bra =)

Imorgon ska vi på bio och se Pitch Perfect 3, har hört att den inte riktigt lever upp till hypen men den som lever får se. Vi ska även till IKEA och skaffa oss en hylla/bänk till hallen. Fick inspiration från min systerson när vi var där och firade hans födelsedag för några helger sen. Skönt för Linda att kunna sitta och ta på sig skorna. För mig med förstås.

Har haft ont i huvudet idag med till följd av denna inflammerade gom/tandkött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.