Sista veckan i augusti

Veckan som gått

Dags att sammanfatta veckan som gått såhär på söndagskvällen. Får börja med idag då det är färskast i mitt minne.

Söndag

Vaknade och tog tag i livet genom att byta på Elsa så Linda kunde ligga kvar en liten stund till efter nattens strapatser (läs matningar). Nu gick hon ju upp typ lagom tills jag var klar och såg till att Elsa fick frukost. Jag gick och la mig i sängen och gäspande låg jag och slökollade på Nyhetsmorgon. 

Efter någon timme så blev det dags för oss vuxna att käka lite, så jag fixade lite fil/rysk yoghurt med bär till oss. Linda konstaterade att Elsa behövde äta igen innan hon skulle hämta bilen och vi skulle på babysim. Så direkt efter frukost fick hon sätta sig igen. Sen blev det lite stressigt, men det gick bra. Babysimmet var mysigt och lite mer reaktion fick vi allt idag från Elsa, både högt och lågt. När vi kom hem var hon dock helt slut.

Vi hade bestämt att vi skulle ta in våra utemöbler och grill från tomten i helgen då hösten nalkas och idag med strålande solsken passade bra. Så medan Linda ammade höll jag på med det. Skönt att ha det gjort och få in det i uteförrådet. 

Lördag

I lördags så massakrerade jag en soffa som damen som bodde här innan lämnat kvar. Den hade stått i uteförrådet och nu vill vi bli av med den så för att få med den i bilen fick jag plocka isär den i småbitar. Vi hann dock varken ta med det skräpet eller något annat skräp till tippen så det får bli en annan helg. Även andra planer som att rensa stuprör, hugga ner vårt halvdöda Hagtornsträd och få bort Rhododendron från gräsmattan med mera får bli ett senare projekt.

Jobbet

I övrigt har ju veckan bestått av jobb såklart, vi är mitt uppe i en stor omorganisation med nya yrkestitlar och innehåll för oss som arbetar på Arbetslivskontoret. Jag är till exempel numer en kompetenscoach. Ungefär samma uppdrag, men lite andra förutsättningar. Blir spännande och se hur allt landar för just nu hänger allt i luften.

Hela kommande vecka ska vi sitta och flytta runt alla personer vi jobbar med och omfördela de i vårt datasystem GW, samtidigt ska vi får lära oss den nya strukturen och hur vi ska jobba framöver. Lär bli intressant och även mödosamt. kanske att det klarnar lite mer i teorin och så får vi se hur det funkar sedan efter nästa vecka när vi kör igång fullt ut i praktiken. Så kommer i alla fall sitta i Stadshuset hela veckan och köra hårt!

Nu får det räcka för idag, så ses vi nästa gång jag får för mig att skriva nåt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.