Tacomys på en onsdag?!


Igår var jag som vanligt och jobbade och vi har gjort framsteg, det börjar likna något nu om man säger så. Förutsättningarna att bli klara med det mest fundamentala har även de förstärkts av vissa faktorer. Ja, jag talar i oklarhet. Medveten strategi. Känns i alla fall bra. Idag har vi fortsatt och det blir en jäkla slutspurt imorgon. Visst dyker det upp en jävla massa frågetecken på vägen, men det reder vi väl ut på vägen.  

Igår hade vi när jag kom hem från jobbet fint besök hemma på tacomys. Mamma, syrran och två av hennes ungar kom och åt och mös lite med Elsa och så. Fick blomma och present till Elsa av mamma, se nedan, väldigt snällt av henne 🙂 Mer tacomys åt folket!

Får inte glömma att ge vattenbad en gång i veckan och prata med denna skönhet.
Jätteulligt får, mjukt och gosigt.

Har ni tänkt på att det är val om typ mindre än tre dagar? Massor med ironi där kanske, för det kan ju knappast ha undgått någon. Min uppmaning är att rösta mer mänskligt och göra det man kan för att undvika att extrema partier får makt och mer att säga till om. Säger inte mer än så för det är så många andra som gör ändå. Kommer bli alldeles för spännande och vet inte riktigt om jag vill vara med längre om det går så illa som vissa vill få en att tro. Men det är bara att kämpa på. Kämpa för det samhälle vi borde ha där alla får må bra och finnas till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.