När varken tid, inspiration eller ork finns

Nu menar jag inte att jag är helt slutkörd eller jätteupptagen, inte alls, men det kanske handlar mer om att vara oinspirerad? Men då vet ni och jag i alla fall vad det är som gör att jag inte skriver så mycket här som jag vill. För vill gör jag men som sagt det är alltid en massa annat som kommer i vägen.

Nu när jag väl kommit igång och skriver så kan jag ju passa på och göra det ordentligt. 

Såg en dokumentär eller ett inslag om män som Andrev Walden gjort här nu ikväll. Var rätt intressant. Handlar om vänskap och att vi som är män ofta tappar bort våra tidigare relationer när vi skaffar familj. Känner igen en hel del. Klart man prioriterar annorlunda, sen vet jag inte om det för min del handlar om att få egentid ensam. För mig hade det lika gärna kunna vara egentid med kompisar. 

Som vanligt är det tid och avstånd och andra planer som gör att det inte blir av. Att jag prioriterar familjen är ju självklart, det påverkar ju också. Det kanske är mer av bekvämlighet. Vad vet jag? Oavsett så är resultatet detsamma. För att ha en relation behöver den ju underhållas och det finns inte så mycket tid och ork till mer än familjen.

Sen är det ju självklart också att man förändras som person beroende på var i livet man befinner sig. Jag har i princip slutat dricka alkohol till exempel, vilket är något jag gjort mycket av när jag var singel och ensam. Nu när livet handlar mer om blöjbyten och att natta Elsa så känns det som att man har lite annat att tänka på. Dessutom är jag väl ganska klar med det livet.

Samtidigt kanske det är viktigt att nån gång ibland ta sig friheten att leva i det förflutna nån gång ibland, om så bara lite grann. Särskilt för att inte tappa alla de vänner som lever kvar i den typen av livsstil. Blir lite av en dissonans då det i ett dröm läge gick att kombinera alla de delar av livet som man gillar samtidigt, men det är utan att överdriva en utmaning. 

Sen varför utgår de bara från att män kan ha andra män som vänner, det undrar jag? 

Nu tror jag att jag måste styra upp en middag eller nåt med lite vänner för att skärpa till mig. Tror det kan vara en bra idé..

https://www.svtplay.se/video/20080938/edit/edit-kan-andrev-fa-en-van

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.