My new life

Ni som följer mig på Instagram eller har mig på Facebook har sett mina två teasers. Den andra teasern skulle visa lite av vad min idé som jag nämner i den första teasern går ut på. En del förstod ganska snabbt vad det handlade om kanske tack vare hashtaggen #mynewlife. Det handlar kort och gott om att ändra vanor genom att träna mer och äta bättre för att komma i form. Inget direkt slutmål i sikte mer än att må bättre och se bättre ut.

Tanken är att jag ska köra på tills min 40-årsdag och se vad jag uppnår för resultat. Har ju redan vägt in mig men har även mätt mig för att kunna jämföra och se om jag når några resultat. Under den här resan kommer jag dokumentera vad jag gör och de framsteg eller bakslag som sker under resans gång. På min blogg genom att skriva inlägg om resan samt på Facebook och Insta. Om jag känner mig mer bekväm kanske det kommer någon video med.

Här nedan kommer en lite mer ingående förklaring på de bilder jag la ut i fredags.

Detta är min invägningsvikt dag 1 på denna resa mot ett hälsosammare leverne.
Till exempel ska jag gå upp och träna innan jobbet 4 gånger i veckan. Alltså lämna hemmet senast 07.00 för att promenera eller cykla till stan. Vilket jag då gjorde i fredags.
Började som sagt resan med att träna i fredags morse, målet är att göra ett bra träningsschema som täcker alla kroppsdelar och just nu ska jag samla minst 500 poäng per pass i min träningsapp Fitocracy
Min lunch i fredags, Köttfärsgryta med vitkål, paprika och gräddfil.
Tacos utan tortilla är ett sätt att välja ett mer hälsosamt alternativ.

Har mätt mig själv också för att se vad som sker. Blir mätning en gång i månaden och vägning en gång i veckan. Så kommer rapportera hur det går hela tiden. Nedan har ni de mått som är i dagsläget och ett litet mål är ju att bröst ska vara större än mage, samt att öka armmåtten. Även lår ska bli större.

Mage: 102 cm
Lår: 58,5 cm
Vad: 38,5 cm
Överarm: 33 cm
Underarm: 27 cm
Bröst: 101,5 cm
Höft: 99 cm



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.