Första veckan avklarad

Jaha, då är det söndag kväll och den första veckan på mitt nya liv har snart tagit slut. Den började inte så bra, men sen gick det som planerat. Jag tänker främst på träningen. Imorgon blir första gången jag kör det första passet på veckans fyra pass. Men om vi ska sammanfatta veckan som varit så ser det ut som följande. Det blev tre gympass och en del promenader

Hur gick veckans träning?

För att få en bild av vad jag tränat har jag lagt in bilder med mina loggade pass här nedan. Min plan är att med tiden öka upp vikterna och även reps.

Tisdagens träning som gav 517 poäng.
Torsdagens träning som gav 585 poäng.

Fredagens träning som gav 521 poäng .

Slarvat med kosten

När det kommer till kosten har det inte varit helt klockrent. Jag försöker utgå från en lågkalorikost, typ LCHF. Dock har jag slarvat och ätit ris lite grann och lite vindruvor. Så nu får jag försöka tänka till lite bättre. Gjorde bättre ifrån mig vissa delar av helgen i alla fall, som bilden här längst upp som visar lördagens middag. Vet att det kommer komma frestelser i form av semlor och tårta närmaste tiden, men det är bara att säga nej tack!

Bara att kötta vidare

Ja, nu är det vecka två vi går in på och jag börjar med att träna imorgon bitti, sen måste jag htta alternativ att äta på lunchen imorgon då det är LunchIn. Som tur är det stora portioner på restaurangen vi kör på så kan ju bara hoppa över potatisarna och välja något som verkar bra och mättande. Sen får jag skippa det goda vitlöksbrödet och ta mer av salladsbuffén istället.

Känns som att det är lite av en kritisk fas nu när den första vecka är avklarad och det finns en stor risk att jag lutar mig tillbaka och klappar mig på axeln och slappnar av. Men det är nu jag ska fortsätta och bygga vidare på det jag påbörjat.

Imorgon klockan 06 ska jag dessutom väga in mig officiellt för att se vad som skett första veckan. Kommer ett inlägg om hur det gått imorgon. Nu måste jag lägga mig så jag orkar träna imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.