Rewind

https://www.youtube.com/watch?v=E-BU0e_PirY

Oj vad tiden går. Vet inte riktigt var jag var senast mer än att jag gav en uppdatering på hur allt gick då med träning och att vara hemma med Elsa osv. Kan ju säga att jag minns knappt vad jag skrev då.

Träningen har i princip upphört. Promenader är det enda som jag gör och ja, det är flera anledningar eller ursäkter som ligger bakom. Tiden som jag spenderar hemma med Elsa går åt till att byta blöjor, äta, tvätta av henne efter maten, leka eller få henne att sova. Flera gånger i veckan går vi en sväng ner på stan eller så.

Nu när hösten snart kommer behöver jag dock styra upp lite mer. Blir alldeles för tråkigt annars. Ju större hon blir, desto mer behöver hon aktiveras också. Så jag har funderat på lite aktiviteter och så. Har börjat schemalägga dagar för saker som annars inte blir gjorda, som att blogga till exempel. Ska fundera mer och så får vi se, blir barnens hus och lite annat med.

Det händer mycket hela tiden, men ändå inte om man säger så. Nu när vi snart får en till liten så måste ju saker som förskola sonderas och inspekteras för att hitta en bra. Många funderingar och frågor kring hur vi ska lösa logistik och sovplatser med mera. Jag tror ju det löser sig, inte så att vi kan välja och vraka mellan olika alternativ utan det blir som det blir.

Har apropå logistik börjat lite smått med att köra igen, har bara hunnit med en gång och det var i måndags. Hade inte tappat så mycket sen sist.

Åh, höll på att glömma, igår blev hon 15 månader. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.