Festival, hemmafix och ny vecka

Två små på festival

Har försökt komma mig för att skriva om de senaste dagarna, men klockan hinner alltid bli läggdags eller så distraheras jag av annat. Gör ett nytt försök nu när Elsa sover middag.

Senast jag skrev var väl i fredags så då återger jag väl vad vi gjorde i lördags till att börja med. Vi har en stadsfestival här i Södertälje som så behändigt heter just Södertäljefestivalen. Den gick av stapeln i helgen. Vi gick ner i lördags och tog några varv och kolla lite på uppträdanden (Tommy Nilsson), åt mat (Gnarly’s och Paella) och träffade lite familjemedlemmar, (mamma, yngsta syrran och hennes mellanunge, äldsta systersonen med sin son. Blev först rätt stressad av att inte komma fram med vagn och allt, men vande mig väl till slut.

I söndags var vi bara hemma och fixade ute i trädgården. Klippte gräsmattan som vi försöker få lite liv i. Har strött ut en massa gräsfrön och visst har det tagit sig. Sen omorganiserade jag i vårt förråd ute så det är lite lättare att komma åt saker. En dag i framtiden ska vi även slänga den bråte som vi förvarar där. Faktiskt nu i helgen.

Sen kom den nya veckan. Minns knappt vad jag gjort förutom att det varit varmt. I måndags var vi mest hemma, tog en tur till lekparken, men gunga var inte så kul när det var en massa människor som trimmade gräs runtomkring. Så vi gick en sväng och så hem igen. Elsa klättrade upp på tre olika ställen, (lilla fåtöljen, stora fåtöljen och pallen i badrummet) och skrämde mig halvt från vettet. Så får hålla koll nu.

Tisdags så var det väl inget särskilt heller, vi åkte och handlade när Linda slutade jobbet. Har glott på 13 orsaker varför säsong 3, sen i helgen. Vem dödade den dumma killen? I varje nytt avsnitt misstänks en av alla ungdomar som är med i serien. Nähä, var det fel igen? Jag gillar den trots det.

Idag tog vi en utflykt i värmeböljan till Lindas jobb för att leverera lite grejer och sen på kvällen badade vi hemma i badkaret. Fuck, nu måste jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.