Att lära sig att se vad som faktiskt görs

Börja skriva, men vad ska jag skriva om då? Jag fastnar och har noll inspiration. Kan skriva om vad som skett, men det hinner jag glömma bort när jag väl kommer till skott. Jaja, nu skriver jag i alla fall. Elsa sover och vaknar när som helst. har gått ca 2 timmar och vi ska äta nån slags lunch när hon är vaken. Hon krånglar lite väl mycket när jag ska lägga henne på dagarna nu. Sen att jag lägger mig alldeles för sent, ingen bra kombo.

Finns ju så mycket kul att göra på internet, det är Twitter där jag följer allt från vad som sker ute i världen med Brexit, Trump, här hemma i Sverige och allt möjligt. Instagram och Facebook, släktforska och mina olika projekt. Hur prioriterar men och blir mer effektiv med sin tid? Jag bara fastnar och vips så har flera timmar gått. Nu snackar vi alltså efter 22 på kvällen och när Elsa sover.

Jag har bestämt mig för att sluta sitta uppe och lägga mig i tid i alla fall, så får jag försöka hinna med det jag kan när Elsa sover middag.

Hade tid förra veckan för lite fotvård, skulle ta fram kvittot för att redovisa som friskvård, hittar inte kvittot. Panik! Ja, sådan ordning har jag just nu. Men det var fint och städat i morse.

Idag har jag tränat för första gången på månader. Ska försöka få till nåt några ggr i veckan i alla fall.

Åh, min kära fru gjorde mig uppmärksam på något häromdagen med. jag är väldigt bra på att se allt jag inte gör, men väldigt dålig på att se det jag faktiskt gör. Ska försöka ha det som tema här i bloggen, så jag har det antecknat. Då kanske jag fattar bättre. För även om mycket jag gör mest är på rutin eller så, så gör jag mycket ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.