Socialt inkompetent, diskberg och matvägran

Alltid haft svårt att komma på rubriken till inläggen innan jag skrivit, så börjar med att skriva och så får innehållet bestämma vad rubriken ska vara. Kan på riktigt sitta hur länge som helst och inte komma på något annars.

Så vad har jag gjort idag? Planen var att gå till Barnens hus med Elsa för att sjunga lite och leka och kanske socialisera med andra. Så blev det väl också. Jag kände mig dock mer eller mindre socialt inkompetent. Vet liksom inte vad jag ska prata med främlingar om. Elsa rultade runt där och var nöjd däremot. Vore ju kul att vara lite mer social i sådana sammanhang men känner mig mest obekväm. Får öva på det.

Sen gick vi i alla fall hemåt och Elsa somnade på vägen hem, så skönt. Efter att hon sovit en timme så ringer en granne på och informerar mig om att jag glömt nyckeln i låset. Elsa vaknar så klart av detta. Bra jobbat!

Dags för lunch då, så jag fixade en lunch bestående av kycklingbiffar och broccoli med Elsas favoriter tomater och beasås. Tror ni ungen åt? Fick truga och böka och hon skulle ställa sig upp och vände bort huvudet. Till slut fick jag spel och gav upp. Vet inte vad det är som gör att hon inte vill ibland, kan ju vara tänder som spökar, men ja svårt att avgöra.

Efter lite lek och bus så tog vi oss ut för att hämta ut lite paket på lokala matbutiken och tog sedan en promenad runt Bårstaberget. När vi kom hem låg Linda och vilade så vi lekte lite till innan vi gick in och väckte henne.

Sen till den eviga frågan om vad som ska ätas till middag. jag tog tag i det och började koka potatis, samtidigt som jag diskade av vårt diskberg. Linda skar kassler och förberedde lite andra tillbehör till Elsa.

Sen åt vi gott, faktiskt alla tre. Elsa fick sedan duscha med Linda medan jag diskade vidare. Gav upp när det vankades hockey. Nu sitter jag uppe igen! Men imorgon ska jag faktiskt lämna Elsa hos farmor och bege mig ut på äventyr. Hela vägen till mitt jobb för att fika. Wohoo, vuxensällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.