Att inte riktigt hinna med det man vill/planerat

Helgen har varit bra, fått en del gjort om än inte allt som vi velat. Sånt är livet med småbarn och höggravid fru och trött make/pappa. Får göra punktinsatser och känna sig nöjd ändå.

Har packat en kartong inför golvbytet som sker med start om lite mer än en vecka. Är ganska mycket mer som ska packas ner i arbetsrummet där jag nu befinner mig, men åtminstone så är mitt skrivbord tömt.

Linda var till Skillebyholm idag och gick på marknad och jag var hemma och försökte återhämta mig efter en vecka med lite sömn, mest självförvållat. Dammsög, lagade mat och fixade med tvätt när hon kom hem. Igår fixa hon en massa som legat på hög och jag diskade, lagade mat och så tvättade vi. Lotta kom på besök och busade med Elsa, de hade så kul.

I fredags var jag som sagt på jobbet och umgicks med mina kollegor och mamma hade Elsa. När folk undrar om jag längtar tillbaks så säger jag både och. Men rätt skönt att slippa att jobba just nu. För- och nackdelar med allt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.