Gett blod och ska bara

Kom hem från stan för ett tag sen, var och lämnade blod för 19:e gången i mitt liv. Morsan tog Elsa och så gick vi lite på stan. Var rätt varmt, udda för att vara september. De har börjat med renoveringar av våra yttre ytor i vårt bostadsområde, så de står på taken och kör högtryckstvätt för fulla muggar. Blir nog inte så kul när de kommer till vårt hus. Får allt utrymma då.

På måndag kommer de och ska börja med att byta ut våra golv också. Mycket som händer just nu inom det området. Men sen när det är klart så är vårt radhus tipp topp, sånär på en diskmaskin. Vi har köpt en hallmöbel med som åker upp så fort vi orkar och kan.

Stort grattis till min äldsta systerson som tog körkortet idag. Själv kommer jag visst ingenstans med det där. Linda orkar inte riktigt med att övningsköra med mig i sitt nuvarande tillstånd, så då behöver jag någon annan att köra med. Får kolla runt om någon har tid och möjlighet.

Idag är det alltså 18 år sen 9/11.. rysligt. Bara en snabb reflektion.

Blev lite omvänt med dagens måltider nu. Har liksom inte käkat lunch än. Får bli när madame vaknar till liv, snart sovit i två timmar. Sen kommer väl Linda hem och så ska vi iväg och veckohandla på Ica Maxi.

Har inte riktigt lyckats hålla mina ord gällande att komma i säng, blev efter 1 både måndag och tisdag. Men nu har jag sagt att jag lägger mig med Linda. Annars vet jag att jag fastnar fast jag ska bara. Jävla Alfons Åberg över mig alltså.

Bäst jag publicerar det här så inte allt jag skrivit blir inaktuellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.