Två månader sen sist

Jag tänkte mest slänga in ett inlägg för att åter igen komma igång.

Vi sammanfattar med: Nybliven tvåbarnspappa till två döttrar då vi fick en liten Astrid den 28/10. Äldsta dottern Elsa vaknar på sistone mellan 5-6 och jag borde sova nu. Men när ska jag annars få nåt som jag vill göra gjort?

Åh, denna omställning är lite svår. Men det rullar på ändå. Vi gör vårt bästa och stöttar varandra så blir det bra. Ca 8 veckor kvar tills jag ska jobba igen. Hur blir det då? Ingen aning, har hänt hur mycket som helst på jobbet och jag ska in i en nygammal roll? Ny vardag med nya rutiner.

Kämpa kämpa kämpa.

Ett svar till “Två månader sen sist”

  1. Ja det är de sista timmarna på dagen då man kan få något gjort när man har ett par små 🙂

    Jag känner igen mig så mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.