Total sömnbrist

Jaha, då har en total sömnbrist infunnit sig. Har som tur är inte lidit så mycket av det med Elsa tidigare. Men det är som att det med vintertid och Astrids ankomst har blivit väldigt svårt för henne att slappna av och sova.

Hon somnar bra och sover under natten, men när hon vaknar där kring 04-06 så får jag henne inte att somna om, trots ny blöja och att hon får flaska. Hon har egentligen aldrig velat sova, hon gör nästan alltid aktivt motstånd, så vet inte om det är det. Hur som helst börjar det bli ganska jobbigt. Tror jag snittar runt 5-6 timmar per natt senaste veckorna.

Har blött näsblod under dagen och gör det just nu med, så ska ta och avsluta här och sen sova. Det här håller liksom inte. Måste få till en bra rutin för Elsa med.

Så nu ska jag sova som att det inte fanns en morgondag. God natt och hörs imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.