Dag 16 – Min första kyss

Oj, vad spännande, min första kyss. Väldigt otydligt minne och vet inte om det är den första jag minns. Jag vet faktiskt inte när den skedde. Har lite olika alternativ men vet inte om de räknas direkt.

Kanske att det skedde på förskolan när jag var fem år. Men räknas det? Var det när jag tränade med en klasskompis i mellanstadiet. Eller när den där tjejen hånglade upp mig vid en busshållplats när jag gick i högstadiet .

Varje ny person som en kysst är ju en första kyss om man vill se på det så. Ibland är det spontant och under the influence. Vid andra tillfällen trevande och nervöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.