Din plats i kön är..

I dag har det varit telefonkö efter telefonkö, vissa längre än andra. Först ringde jag till Vårdcentralen vi har och efter 30 minuter fick jag veta at de inte kunde hjälpa oss idag och inte imorgon heller så vi får ha is i magen och hoppas att Elsa blir av med kletet i ögonen.

Om det inte är borta på fredag skulle vi höra av oss igen, då kommer hon ha haft det i ca två veckor och medicinerat ungefär en vecka. Snälla klet bara försvinn!

Sen ringde jag till kommunen för att få reda på om vi fortfarande hade kvar vår plats i kön till förskola åt Elsa. Vi ansökte i oktober och nu för någon vecka sedan när jag skulle kolla läget på e-tjänsten så fanns det inget där.

Visade sig efter mycket om och men, läs jul och nyårsstängt, att de bytt system. Det var visst därför som vi inte kan se vår ansökan, då den gjordes i det gamla systemet. Men säg det då. Om man inte får veta hur ska man då veta?

Phew, skönt att få höra det i alla fall.

Idag tog vi oss ut i friska luften efter vad som känns som veckor av innesittande med förkylningar och allt annat elände. Slängde lite återvinning och gick till lokala ICA-butiken och handlade lite.

Efter det har jag lagat mat, diskat och så badade vi lilla Astrid nyss. Nu ska jag sätta mig framför dumburken och dricka mitt te och hoppas att det onda i halsen ska försvinna åt helvete. Vill gå till jobbet imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.