Grupp på riktigt

Grupp är kul måste jag säga.

Har ni tänkt på att man har vissa saker för sig, till exempel uttryck man slänger sig med ibland eller då och då? Typ ”vad vet jag”, eller ”whatever”. jag gör ju också det vilket uppmärksammas av vissa.

De gör en också uppmärksam på det och så kanske det slutar med att man inte använder det då det kan vara mindre positivt ibland. Ja, så kan det vara. Bara något jag tänkte på idag.

Har nu varit inne i gruppverksamheten två dagar och det går bra. Varm i kläderna nästan direkt och känner mig både bekväm och tillfreds med det vi gör där. Idag fick de öva på att skriva med rätt handfattning på tangentbordet. Mycket uppskattat. Blev nästan lite konkurrens och tävlingsinstinkten kickade in för några i den grupp vi har på eftermiddagen.

Se https://www.elevspel.se/amnen/dator-media/tangentbordstraning.html där du också kan tävla med dig själv om hur fort du kan skriva.

Fick veta att min jobbdator är på gång nu med, mycket roligt. Nu måste jag packa mig hemåt och fixa lite saker på stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.