IKEA, onödig shopping och barnsäkring

Sitter och chillar i soffan efter en helg fylld av en tripp till IKEA för inköp av diverse prylar som barnlås och annat smått och gått. Sen var vi till Skärholmen, där jag fyndade ett par jeans och en skjorta på Cubus.

Har även fyndat två par byxor på Cubus hemma på stan idag. Hade en 50 kronors rabatt så det blev ännu billigare. Tror jag fick 3 par byxor värda 1200 kr för typ 350 kr. Var förmodligen onödigt men jag lever inte som jag lär och gör dumheter ibland.

Elsa fick vara hos farmor och ha skoj medan vi trängdes med en miljard andra på IKEA. Jag testade förresten min första pokébowl på Pong i Skärholmen, gott men starkt. Se bilden längst upp. Avslutade kvällen med räkor och tillbehör i soffan, mumsigt.

Idag har vi som sagt varit på stan en sväng sen lite senare när Elsa sov så säkrade vi våra bokhyllor i vardagsrummet, så nu sitter de utan tvekan fast i väggen. Skönt att fått det gjort då hon börjat hänga i den delen av vardagsrummet. Vi satte även på barnlås så hon inte ska kunna komma in och rota bland alla våra böcker.

Hon fick också lite kläder och en spegel under vårt badrumsskåp så hon kan se sig själv när hon tvättar sig. Även ett bord fick hon, mycket poppis.

Åh, det är dags att sova nu så jag kommer upp till jobb imorgon. Får se om Elsa vaknar tidigt eller inte. Sömnen har inte varit till min fördel i helgen kan jag ju säga. Inga sovmorgnar alls.

För övrigt så var det även svårt att få henne att sova på kvällarna under veckan som varit. Men jag tror det börjar gå åt rätt håll med det där.

Ska även försöka mig på att springa hem från jobbet i veckan. Håll tummarna att jag får med mig allt i väskan bara. Kanske får ta en tunnare jacka eller vänta tills det blir vår. Sen får min hals gärna sluta ömma med. Fått nog av den nu.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.