Nertid

OBS! Detta inlägg skrevs i juni 2019, blev aldrig av att jag publicerade det, men nu kommer det.

Jag har ju flyt med min sajter just nu, not. Det har varit problem med webbhotellets storagelösning, så inget har fungerat på flera dagar. Nu verkar de ha flyttat allt till nån annan lösning som funkar bättre. Var många arga kunder kan jag säga. Själv lever jag ju inte på mina sidor, så det ar väl mest irriterande som mest.

Apropå nertid så var Elsa inte alls sugen på att sova middag igår. Från 11.00 när vi kom hem från en tur ut till Lindex för att byta en klänning tills 12.00 fick jag hålla på. Hon gör verkligen allt för att inte somna fast hon är dödstrött. Svårt att förstå hur de tänker ibland, de små liven.

I förrgår var vi på IKEA och inhandlade en hallmöbel så vi får nånstans att förvara allt som har med ytterkläder, paraplyer och sånt att göra. Vissa delar var så långa så vi fick beställa hemleverans som ska komma alldeles strax. Inte för att vi kan sätta upp det. Vi måste vänta på att de lägger nya golven först. Vill gärna veta när det blir av, så man kan planera lite.

Idag åkte jag ner på stan för att shoppa lite, tror ni inte jag lagt ur plånboken och fick åka hem och hämta den. Så går det när man inte följer sina rutiner. Plånboken ska ligga i beknarväskan, inte i lådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.