Mancold, medarbetarsamtal och storhandling

Idag hade jag mitt medarbetarsamtal, vilket gick bra tycker jag, var mycket nöjd efteråt. Kontentan är att jag ska fortsätta vara mitt underbara jag och se både utvecklingspotentialen i verksamheten som helhet och i min modul. Jag ska fortsätta bidra med tankar om hur vi kan bli ännu bättre på det vi gör och hitta nya vägar fram.

Som beteendevetare som är driven av utvecklingsarbete så passar det mig rätt bra. Verksamhetsutveckling är kul och att bidra till den ännu mer.

Trots en jävligt jobbig mancold tog jag mig igenom denna arbetsdag, mina bihålor samarbetar inte så bra. Var till och med med i gruppen på eftermiddagen idag till skillnad från igår då jag satt på min arbetsplats och jobbade istället.

Nu ska jag hem och åka och storhandla för att fylla på förråden och kylen. Ikväll är det hockey och Sveriges mästerkock. Imorgon har vi APT och information om diverse. Sen ska jag och Linda till banken och skapa sparande till Astrid på lunchen osv.

Sen är nästan veckan över. Livet och tiden går så fort när man jobbar jämfört med att vara hemma och föräldraledig. Vet att det bara är en subjektiv upplevelse relaterat till aktiviteten men så upplever jag det just nu.

Återigen, jävla mancold!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.