Senaste två dagarna

Senaste två dagarna har jag fått lämna Elsa på förskolan och sen gått därifrån nästan med en gång för att se hur det skulle gå. Det har så klart gått hur bra som helst. Hon har knappt velat gå hem när jag kommit.

Hon tittade storögt på mig när jag gick och när jag kom, så jag undrar ju vad som sker i hennes huvud. Allt nytt känns ju säkert så främmande på nåt sätt, men ändå kul. Inte är det lätt. Så mycket som sker runt omkring. Omvälvande och mycket att ta in, helt ogreppbart på ett sätt för en liten tjej. Men det har gått bra som sagt ändå.

Igår fick vi besök av Lindas syster Jenny med familj. De hade haft lite sportlovsaktiviteter i Stockholm och så och svängde förbi på vägen hem. Jag var tråkig och glodde på hockey. Skön vinst mot Björklöven. Innan de kom åt vi lite kycklingtacos.

Idag var det lördag kväll och vi skulle se på mello, väntade bara på att Linda skulle komma ut och att Elsa skulle somna, men det var mycket motstånd idag. Tufft, bara att härda ut och se tiden an, det blir bättre någon dag. Fick se klart Talang från igår istället som vi inte orkade se klart.

Nu så är det nog dags att sova om jag ska orka med imorgon med. Håll tummarna att jag får sova till åtminstone 07.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.