Då börjar fåglar sjunga

När livet återgår till någon slags normalitet. När livet blommar ut igen och det går att leva fritt. Om det nu går.. Vi får se, den som lever får se. Samtidigt så fortsätter vi leva så gott det går. Igår när jag var på stan för att köpa lunch så såg det nästan ut som vanligt, men det är lite förrädiskt det där.

Det står och väger nu och då är det lätt att släppa taget och känna att vafan, nu blir det väl bättre. Men det måste gå längre tid. Får hoppas att vi kan se tillbaka på det här om några månader och se någon slags ljusning och tillbakagång till det vi haft.

Hade planer att åka till Göteborg 12 juni för att gå på Håkan och umgås med vänner, men det blir nog inte av. Tråkigt nog. Än är inte konserten inställd eller framskjuten, men det är nog bara en tidsfråga. Får väl aldrig se Gbg 😛

På jobbet är jag åter på kontoret. Varit segt idag, igår var vi ett gäng och slängde sopor och gamla möbler åt några olika boenden. Nästa vecka ska vi handla åt de äldre till exempel och så blir det mer tillverkning av visir och andra uppdrag som kan ramla in. Spännande och kul att få hjälpa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.