Efter flera veckor med diverse slarv

Efter flera veckor med diverse slarv från min sida så är det dags att skärpa sig igen. Inte mer glass, milkshake, kakor eller läsk. Så lätt att börja och unna sig och sen så liksom rinner det iväg och så är suget att handla nåt där varje dag.

Jag går ju till och från jobbet via Elsas förskola, sen blir det ganska många steg på jobbet med. Inte minst att jag går mer än 8000 steg per dag visar på det. Lite pausgympa på jobbet tio minuter utöver det. Har dock behov att utöka min träning.

Mitt problem är att jag har svårt att se när jag ska hinna med det. Får nog ta med mig träningskläder till jobbet och köra lite på lunchen några dagar i veckan. Ja, vi får se hur jag gör med det i dagsläget.

Jävla livspussel, inte blir det lättare av att vi lever i dessa coronatider heller.

I morse vaknade jag 7.15 så då blev det fart på mig. Elsa ska ju fixas och allt sen ska jag lämna henne 08 på förskolan. Men jag hann rätt bra ändå. Nu ska jag försöka komma i säng så jag slipper försova mig och allt stress förknippat med det.

Imorgon är det torsdag och då är det nästan fredag, sen är det helg.Veckorna flyger fram. Nästa vecka är kort vecka då jag tagit ledigt klämdagen. Det är även då som Elsa fyller två år. 2 år liksom..

Ett svar till “Efter flera veckor med diverse slarv”

  1. Tycker att du klarar ditt livspussel bra. Man måste få unna sig i vardagen just nu iallafall. Allt omkring oss är i kaos så ta vara på allt som kan glädje och glädje har du i överflöd med din underbara familj.
    Ibland ser man inte allt men du och Linda har en förmåga att göra vardag till fest.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.