Lite för nära

Ibland kommer saker lite för nära. Linda hade precis kommit innanför dörren hemma efter att ha hämtat Elsa på förskolan, när det började smälla. Hon trodde det var smällare, men tittade ut för att se vad som hände, dock såg hon som tur var inget.

Skottlossning på Bårstaberget – två personer skadade

Flera personer i stadsdelen Bårsta larmade vid 14.30-tiden på torsdagen om att de hört smällar som uppfattades som skottlossning. När polisen kom till platsen hittades två skadade personer som fördes till sjukhus. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. Skottlossningen ska ha skett utomhus, i närheten av busshållplatsen och livsmedelsbutiken.

Det var verkligen tur att hon inte valde att gå till affären för att hämtas ut paketet som hade kommit, som hon hade tänkt. Usch, mår lite illa när jag tänker på vad som kunde hänt. Var inte förrän jag skickade meddelande om händelsen med en länk från Länstidningen som hon fattade vad som hänt.

Livet är så oförutsägbart. Har inte så mycket mer att säga om saken. Jag som person brukar försöka att inte fastna i negativa tankar och händelser, utan går vidare istället. jag ser liksom ingen poäng med det. Jag vet att andra fungerar olika. Nu är jag mer generell och pratar inte bara om detta.

Kan nästan störa mig på folk som ska älta saker i en halv evighet. Gå vidare, släpp taget och må bättre i längden. Sen beror det ju självklart på vad det handlar om. Vissa saker behöver ju bearbetas, särskilt om det är något traumatiskt. Men jag menar triviala saker som ändå inte kommer gå att förändra.

Nu är det helg igen och så väntar en kort vecka nästa vecka, är ledig på klämdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.