Tips på serier att se

I dessa tider kan det vara bra att få lite tips på tv-serier att underhålla sig med. Här är ett litet axplock från vad jag sett på senaste tiden. Hoppas ni hittar något som kan vara underhållande. Tipsa gärna tillbaka om ni har sett något som jag kanske vill se.

Colony

https://www.imdb.com/title/tt4209256/

Just nu är det här serien som jag maler när jag får minsta lilla tillfälle. Spännande och intressant. Med namn som Josh Holloway (Lost) och Sarah Wayne Callies (Prison break, The walking dead) så har de en bra grund att stå på och de levererar. Hur agerar människor när de får ett val mellan att överleva genom att förråda sina egna eller kämpa med livet som insats? Spännande och underhållande. Är inne på den tredje och sista säsongen.

Odd Mom out

https://www.imdb.com/title/tt4324796/?ref_=nv_sr_srsg_0

Handlar om en kvinna som gift in sig i socialiteten i New York som verkligen inte följer deras kutym. Många roliga och galna situationer uppstår som en följd. Har sett säsong två.

Vikings

http://www.imdb.com/title/tt2306299/

Vikings har jag följt ett tag, med långa pauser emellan. Nu är jag igång igen någorlunda. Intressant att se hur karaktärerna utvecklas och deras fejder och annat. Är på slutet av säsong 4.

Normal people

https://www.imdb.com/title/tt9059760/?ref_=nv_sr_srsg_0

Normala människor är en serie som följer två unga personer över en längre tid. Känslan i serien är väldigt speciell. är nog en blandning av storyn och skådisarnas förmåga att förmedla den med känslor och så. Tyckte om den jättemycket även fast karaktärernas beteende ibland var svårt att förstå. Rekommenderas varmt.

Älska mig

https://www.svtplay.se/alska-mig

Halvmörk och rolig komedi som följer en familj och medlemmarnas kamp att finna kärlek och hitta sig själva. Tar många konstiga vändningar och är hjärtvärmande för det mesta. Kommer en andra säsong senare i år.

Falkenberg forever

https://www.svtplay.se/falkenberg-forever

En väldigt flummig serie som handlar om en slacker som bara vill leva livet som att hon vore 19 år för evigt. Hon är sämst på att ta ansvar och bäst på att rationalisera sitt sätt att leva på.

The letter for the king

https://www.imdb.com/title/tt8741648/

Fantasy för barn om jag får ge mitt spontana intryck. Helt okej story inte så bra som det kanske kunde ha varit men helt ok. Verkar som det blir fler säsonger. Förhoppningsvis blir serien bättre.

On my Block

https://www.imdb.com/title/tt7879820/

Livet i ghettot gestaltas ur fyra unga vänners perspektiv där de navigerar mellan kärlek, gäng, sjuka händelser och framförallt vänskap. Rekommenderas varmt. Just sett 3:e säsongen.

I am not okay with this

https://www.imdb.com/title/tt9446688/

Sydney mår inte så bra, hon har aggressionsproblem. Sedan börjar det hända konstiga saker. Hon utforskar och försöker komma underfund med livet. Väldigt gripande skildring av en ung person och de problem hon brottas med, ihopmixat med inslag av science fiction. Bra kombo om jag får säga det själv. Ser fram emot nästa säsong.

Living with yourself

https://www.imdb.com/title/tt8880894/

Vad som sker när en man råkar få dubbelt upp med sig själv när han bara ville få tillbaka livsgnistan. Underhållande och tokigt kul.

Locke and Key

https://www.imdb.com/title/tt3007572/

Mysterier och familjedrama på en och samma gång. Bra skit. Ser fram emot nästa säsong. vet inte alls när den kommer dock, någon gång nästa år förmodligen.

We got this

https://www.svtplay.se/we-got-this

Heltokig dramakomedi om att lösa mordet på Olof Palme. Ser på SVT Play just nu. Underhållande och kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.