Snart midsommar och långhelg

Snart midsommar och långhelg dags att åka till Västerås. Har inte varit där sen i januari pga. rådande omständigheter och så. Vi brukar, eller ja, Lindas familj brukar ju fira hos hennes faster utanför Uppsala, men nu blir det ju inte så.

Vi pratade om att eventuellt boka in oss på hotell hela bunten, men kom fram till att det blir lite för mycket pengar som rullar iväg så vi sparar dessa till semestern istället.

I morse fick jag plocka fram regnkläderna åt Elsa då solen sken med sin frånvaro och det skulle komma regn hela dagen. Det tyckte hon var kul. Mycket riktigt så öser det ner nu. Något som inte var lika kul var när jag lämnade henne inne på förskolan. Då blev det skrik och panik.

Pappa pappa paaappaaa gråtskrek hon när jag lämnat över henne till en av barnskötarna. Sedan försökte jag gömma mig ute i kapprummet medan jag hängde upp regnkläderna på hennes plats. Kommer och går i perioder det där, vissa dagar är det inga problem alls, medan hon andra dagar inte är så glad alls. Som tur är går det ju över rätt fort.

Gällande införskaffande av ny bil så har vi kollat och kollat, det finns alternativ som vi ska utforska nu. Vi ska kolla på att leasa en Skoda Octavia Kombi någon dag när vi har möjlighet. Hoppas den funkar med de krav vi har på en bil.

Vår altan är helt klar nu och det blev jättebra! Bara lite piff kvar att göra. Sen hoppas vi att alla som vill kommer och inviger den med oss i sommar, vid olika tillfällen så klart. Inte långt kvar till semester heller och då är det najs att ha ett tillhåll.

Ja, snart midsommar och lite långhelg. Skönt att komma iväg lite och göra andra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.