Så jävla trött på den här skiten

I tisdags kände jag att det var nåt i halsen, tänkte att det var för att det var så torr luft i våra lokaler som gjorde att jag kände så. Hade även ont i huvudet. Har haft spänningshuvudvärk ett tag så det var inte så konstigt då jag satt vid datorn typ hela arbetsdagen. Spänner liksom käkarna när jag sitter och jobbar där.

På kvällen när jag kom hem blev det värre. Så det blev så att jag stannade hemma igår. Nu har jag inte längre ont i halsen och jag har halsbränna och fortsatt spänningshuvudvärk. Har också varit väldigt trött periodvis. I morse förmodligen för att Elsa vaknat flera gånger under natten och varit ledsen. Vaknar ju direkt av det. Vid 05 fick jag till och med gå upp och vagga henne till ro igen.

Sov en släng efter frukost medan hon kollade på sin favoritkanin Bing på SF Kids. Var om möjligt ännu tröttare efteråt. Har sedan under dagen kommit fram till att jag nog åter igen är sjuk i magen och inte förkyld. Får liknande symptom som halsont och slem i halsen. Sen hjälper det ju inte att vara trött och ha ont i huvudet.

Har ju inte varit förkyld som snorig och hostig alls. Verkligen ingen feber heller. Hur det än är med det hela så måste vi ju stanna hemma och isolera oss, så inte blir det någon midsommar i Västerås imorgon. Speciellt inte då Elsa gått omkring och snorat hela dagen och fick stanna hemma från förskolan.

Hoppas för allt i världen att det var en tillfällig förkylning och att hon är bättre imorgon, då kan vi åka på lördag i alla fall. Risken är väl stor att det inte är så, men hoppet är det sista som överger en ju. Jättetråkigt då vi alla sett fram emot att träffa resten av Lindas familj. Sen skulle Elsa klippa sig på måndag där med. I värsta fall åker vi nästa helg.

Som sagt jävligt trött på att vara ”sjuk”, särskilt i dessa tider. Allt blir ju förstört. För att slippa dessa symptom ska jag börja lägga mig tidigare och inte slarva med maten. Att hantera min inre stress när det kommer till allt får jag också kämpa på med.

Skulle lagt mig innan 22.00 idag, men behövde duscha först. Nu blir det runt 23.00 i alla fall. Håll tummarna för att Elsa inte vaknar inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.