Nu är det inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar innan jag går på årets semester. Jobbar denna och nästa vecka, sen är det dags för fyra veckors ledighet. Mer än halvtid innan det är dags att gå på föräldraledighet igen. Tid är ett märkligt fenomen, den går fort, men också sakta. Självklart så går det fort när det är något kul som sker och mindre fort när man bara vill bli klar.

Igår fyllde min mamma år, så då var vi där och firade henne en sväng. Vi kom lite sent eftersom jag jobbar och vi har små barn och allt vad det innebär. Hade tydligen missat halva min familj som varit där och firat henne. Tråkigt, men vad ska man göra.

Jag har en tanke att jag ska hinna med en del fixande i hemmet under semestern. Nu förstår ju jag att det kanske inte är helt lätt att få till med två små barn som pockar på ens uppmärksamhet hela tiden. Men det går ju att göra en plan och beta av punkt efter punkt så gott det går.

Vill få ordning i vårt uteförråd med alla redskap och krukor och annat som vi har där inne. Ska göra en lista och bocka av. Planera vad som ska stå eller hänga vart och kanske sätta upp mer hyllor och sånt som vi kan förvara saker på. Slänga och rensa ut sånt som vi inte behöver osv. Vill kunna gå in där och hitta det jag ska ha och bara kunna ta det och gå ut igen.

Fakturan för golvet kom idag och det var en helt rimligt slutsumma det landade på, så skönt. Vi hade ju storslagna planer på att skaffa en pergola, men efter lite mätande och spaning efter någon med passande storlek kom vi väl fram till att de flesta är för låga och våra altandörrar kommer gå i pelarna. Blev väldigt besviken. kanske att det finns nåt vid senare tillfälle, men nu får vi lösa det med ett fyrkantigt solsegel istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.