Mitt i ett äventyr

Mitt i ett äventyr som stavas blöjavvänjning ja. Men det går faktiskt rätt bra. Hon förstår grejen med att kissa och bajsa på pottan, sen är det ju klart att det inte är helt hundra efter tre dagar. Gäller att bara vara envis och inte ge med sig.

Nog om det. Semestern har påbörjats och vädret lämnar ju en hel del att önska kanske. Har väl varit okej, men inte toppen. Har påbörjat försäljning av diverse prylar som vi inte behöver längre, som babysitters, serieböcker osv. Sådant som bara tar upp en massa utrymme. Väldigt skönt att bli av med och samtidigt tjäna lite pengar på.

Har någon tanke att jag ska börja investera lite i aktier, men slås samtidigt av tanken att om man spekulerar i aktier så måste man ju hålla på och ha koll på skatt och grejer. Så jag vet inte om jag orkar eller vågar mig på det. Har haft aktier förr och det var ett jädra sjå när man skulle deklarera.

Åh, har ett depåkonto på min bank, men när jag börjar grotta i det finns det ju massor med olika tjänster och så vidare. Begränsningar dit och kostnader hit. It’s a fucking jungle man. Hade jag varit rik hade jag ju anställt eller anlitat någon som kunde sköta det åt mig. men men, är väl som med allt annat, man får slänga sig ut på djupet med arslet före och lära sig flyta på vägen.

Nu måste jag som vanligt sova, ännu en spännande dag imorgon 🙂 Vi ska på playdate med en av Elsas kompisar från förskolan. Sen fortsätter vårt äventyr med potträningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.