Nu går det undan

Nu går det undan må jag säga, det kommer tänder, det sitts upp och ja, det rullar på liksom. Astrid har blivit 9 månader och snart är det dags för kalas. Okej, det är 3 månader kvar men nästan. Igår kom vi hem från nästan två veckor på vift. Först var vi ett par dagar i Västerås innan vidare färd till Säfsen där vi var en vecka.

Elsa har varit jätteduktig med potträningen och är i princip helt torr som man säger. Vi började med trosor idag och det var hon glad över. Blev en liten olycka idag då hon var helt överentusiastisk över något, minns inte vad och glömde bort sig. Men det var första missen på typ en vecka.

Kan väl inte säga att jag haft någon drömsemester, men det är ju rätt väntat med två småbarn som behöver få sina behov uppfyllda. Blev bättre ju längre tiden gått i alla fall. Nu är det bara den här veckan kvar sedan blir det att komma in i rutiner igen med lämning på förskola, jobb och allt annat.

Lite nytt på gång finns ju med. Bland annat den nya bilen, sen finns det även andra eventuella nya grejer som vi får se hur det blir med. Händer ju saker hela tiden, måste bara hinna med liksom och dokumentera. Ibland går det mindre bra. Känner mig rätt out of the loop. Nu sova så det blir lite mer ordning med den delen i alla fall. Nu går det undan som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.