Har haft en jävligt bra dag idag

Har haft en jävligt bra dag idag, fast det var första dagen åter på jobbet efter fyra veckor semester. Var skönt att träffa och snacka med alla på jobbet. Mycket skratt och skoj. Sen när jag kom hem hade vi en gäst och Elsa var glad och så lagade jag mat. Jag fick duscha henne och så körde vi vår nattningsrutin som fungerade utan några som helst problem.

Det är som natt och dag när man äntligen hittar en metod som funkar. Att det kan vara så lätt ibland. Tack Sömncoachen för din bok och de tips som finns däri. Istället för en klängig 2-åring som vägrar låta mig lämna rummet, så har vi en trött men nöjd liten tjej som accepterar att vi går ut ur rummet och finns där ute. Jag får behålla min rygg ett tag till.

Jag kunde stå i köket och diska och det som förr verkade omöjligt, att kunna stå och diska medan hon ligger och somnar in själv i sin säng, gick hur bra som helst. Jag som trott jag skulle behöva stå ut med detta ett bra tag. Citatet nedan är från Sömncoachens hemsida och nu fattar jag vad felet varit.

Att låta våra barn höra oss prata och dona där hemma samt att uppmärksamma våra barn på när vi lämnar deras sovrum, ger dem  kontroll som ökar trygghetskänslan vilket i sin tur påverkar sömnen positivt.

Elsa klarade hela dagen på förskolan utan en enda olycka också. Yes! Nu kör vi vidare på det här vinnande konceptet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.