This is me

This is me är en låt från filmen The Greatest Showman med bland andra Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zendaya och Zac Efron. När jag ser det här klippet blir jag helt överlycklig, tårarna rinner och jag vill bara vråla med. Det som gör mig så berörd är hur äkta hela uppträdandet känns.

Det går verkligen att se hur Keala Settle som spelar Skäggiga damen i filmen, kan relatera till varenda ord som hon sjunger. Från inledningen av klippet när hon berättar om sin rädsla att gå ifrån notstället till att hon står och röjer sönder hela stället.

Det andra som gör att jag blir ännu mer berörd och peppad av klippet är hur liksom hela rummets atmosfär och stämning byggs upp och alla liksom lägger hela sin själ i sången. Det är så medryckande. Älskar hur musik kan få fram och lyfta oss som människor. Kolla bara in pianisten och han som sjunger en solorad. Vilken energi!

Den kraften är verkligen magisk och beroendeframkallande. Jag tror jag sett klippet 4-5 gånger sedan igår. Både familj och stackars kollegor får höra på mitt tjat om hur bra det är. Men jag vill verkligen att folk ska fatta, vilket de inte gör tydligen.

THIS IS ME!

The Greatest Showman | ”This Is Me” with Keala Settle | 20th Century FOX

Now On Digital: http://bit.ly/TheGreatestShowman-Digital Now On Blu-ray & DVD: http://bit.ly/GreatestShowmanShop Inspired by the imagination of P.T. Barnum, …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.