Försöker komma i säng i god tid

Sen skulle jag bara och skulle bara och skulle bara. Här sitter jag nu över en timme senare utan att ha skrivit detta inlägg. Hopplöst är vad det är. Men nu så ska jag väl spotta ur mig vad jag har på hjärnan och sen gå och sova.

Denna vecka på jobbet går jag på en anpassad version av introduktion för nyanställda på försörjningsstöd. Inte för att jag ska börja där, utan för att vi ska få ett bättre samarbete. Bättre förståelse mellan samarbetande parter helt enkelt. Tror jag har hyfsad förståelse för hur deras arbete ser ut, men det är klart, det kan alltid bli bättre.

På fredag har vi kickoff inför nästa veckas uppstart av vår verksamhet. Först sista delen på introkursen, sen ut till Järna på aktivitet, sen eventuellt AW efter eller kräftskiva. Inte riktigt löst hur jag ska få ihop det.

Idag har jag storhandlat helt själv. Fick vänta tills sent, då Elsa behövde somna innan jag kunde åka iväg. Hon har precis blivit av med spjälorna på sidan i sin säng, så hon vill inte gärna ligga kvar. Höll på att bli tokig för att jag blev så stressad. Till slut däckade hon och jag kunde cykla iväg. Kom hem för drygt nån timme sen. Så lite motion har jag fått idag.

Nu dags att sova. Alldeles för sent för mig med tanke på att jag vaknade 05.45 av att Elsa låg under sin säng och skrek och var ledsen stackarn. Hua, skärpning. Ja, så kom jag hem nästan 18 då jag fastnade med att uppdatera datorerna på jobbet, hemsk pappa och make idag. Men vad gör man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.