Kick-off, kräftskiva och grillkväll på en och samma helg

I fredags började jag dagen med att försova mig en smula, var ganska skönt att sova ut lite. Upp och iväg till jobbet för sista dagen på introkursen jag gick hela förra veckan. Sen efter det iväg på vår kick-off inför höstens nya upplägg.

Vi fick välkomstdrink, alkoholfri förstås, minglade och åt god mat, lekte och dansade. Mycket bra jobbat av alla som var med och planerade. Tycker verkligen att de allra flesta ger av sig själva och bjuder till, kul!

Efteråt fick jag skjuts av en kollega till Hammarby sjöstad där jag köpte sushi och sen gick jag till Blåsutparken för nästa happening: Kräftskiva. Var riktigt trevligt och träffa lite folk, snacka och skratta lite. Hade planerat att åka hem runt 22, men eftersom de andra skulle vidare på karaoke så hängde jag med. Skulle inte ha druckit nåt mer om vi säger så. Mådde inget vidare igår.

Jag skrek ju som vanligt sönder min hals när jag skulle sjunga med i allt. Gjorde ett ökänt uppträdande med låten Somebody told me med the Killers. Några i sällskapet vrålade och så så det var väl kul, men jag tror inte det lät något vidare. Ja, vem är väl jag att beröva andra på en sådan upplevelse..

Vi hade Lindas syster med familj på besök i lördags, Elsa var överlycklig att få leka med sina kusiner och vi grillade och åt en massa gott. Så det var riktigt trevligt. Hade jag varit lite piggare hade det varit ännu trevligare, men men. Avslutade med lite chill i soffan jag och Linda.

Söndagen blev väl rätt chill med. Vi gjorde inte så mycket. Jag diskade och så gick vi till Lidl och handlade lite, bara för att få röra lite på oss. Plockade lite blåbär i skogen också. Jaha, imorgon är det full rulle på jobbet igen. Nu kör vi, så håller vi alla tummar för att vi ska slippa en andra våg. Jag hade inga antikroppar så vem vet vad det betyder.

Dags att lämna in och hämta ut bilar också denna vecka. Mycket fix inför det har det varit och är det. Ska bli skönt när allt är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.