Idag var det dags att byta bil

Så då fick jag gå hem lite tidigare och ta hand om barn och hem. Linda har varit ganska orolig och stressad över att lämna tillbaka vår numer gamla bil. Helt förståeligt med tanke på att vi haft stenskott och dörruppslag och fan och hans moster senaste tiden. Men det gick vägen. Nu är bilen återlämnad och vi behövde inte betala något extra. Utöver alla självrisker och kostnader för rengöring och så vidare.

Så jävla skönt! Senare på eftermiddagen hämtade vi ut den nya Skodan så nu är det klart med. Ska bli kul att få ordning på den och inte behöva sitta mosad mot instrumentbrädan. Vi kan använda basen till Astrids barnstol och behöver inte bända upp fästena på främre passagerarstolen för att få dit Elsas. Kanske att vi fixar med allt imorgon och tar en premiärtur tillsammans hela familjen.

Vi åt Tacos och så fick jag se slutet på första träningsmatchen för SSK denna säsong. Gick ju hyfsat bra med vinst mot Väsby. Fortsätter det såhär så blir det en riktigt kul säsong att följa. Nästa är ju Skoda cup som börjar i helgen och avslutas nästa helg. Blir intressant att se hur SSK står sig mot lag som Brynäs och Djurgården från SHL.

Avslutade kvällen med Idol och att rensa dubbletter av bilder på datorn. Satan vad många det fanns, dumt att använda både iCloud Bilder och Google Photos för att säkerhetskopiera bilder. Nu blir det bara Google och lokalt då.

Nepp, dags att knyta sig så det inte blir alltför tröttsamt att gå upp imorgon. Gick ju trots allt upp 06.00 igår morse. Hoppas få sova lite längre denna morgon. Just det, vi har skaffat barnvakt och bokat biobiljetter på lördag, så jävla najs. Är mer än ett år sedan sist. Minns inte ens vilken film vi såg då. Var visst Lejonkungen enligt mitt konto hos Filmstaden, den 31 jul 2019. Vi ska se Tenet i alla fall. Se trailer här nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.