Förkylda barn, bio och bilfix

Elsa blev förkyld redan i torsdags och så följde Astrid henne i lördags kväll. Stackars minstingen snörvlar och har sig och är helt förstörd om nätterna. Blev inte så bra sömn och nu idag så la jag mig alldeles för sent så det hjälpte ju inte i morse. Funkar rätt bra ändå. Elsas förskola har planeringsdagar så det blev direkt till jobbet så var där 07.00

Vi var och såg Tenet på Heron City i lördags och jag fick premiäråka med nya bilen. Syrran och hennes kille agerade barnvakt så vi fick komma iväg på en välbehövlig stund i biomörkret. Vi åt lite grekiskt tillsammans med dem innan vi åkte iväg. Filmen var väldigt spännande och rekommenderas. Den gjorde en lagom mindfucked så att säga. Se den!

Ja, sen när vi kom hem var Astrid som sagt på väg nerför förkylningshålet och vi fick hantera det. Det sköna var att vi fixat det mesta i hemmet på förmiddagen, check på dammsugning och en hel del disk och tvätt. Resterande gjorde vi igår. Jobbigt men skönt när det är gjort.

Även bilen fixade vi till med installation av bilbarnstolar och diverse annat. Så nu kan vi tuta och köra med barn och allt. Skönt att få plats i framsätet igen, fick ju ont av att sitta så trångt i förra bilen. Speciellt bakluckan är nice. Har inbyggt lastnät och är större än stort. Så nu behöver vi inte oroa oss om vi ska få med allt när vi ska ut på längre resor.

Den här veckan är det jobb som gäller så klart och så åker vi förhoppningsvis till Västerås och hänger med barnens mormor och så vidare. Jag har en tanke att gå till några av de körskolor jag spanat på för att prata med dem. Vi får se vad som hinns med..

Ja, nej, annars är det ju mest att hålla saker igång som gäller. Praktiska saker och själsliga saker. Inget nytt där. Vore bra om vi fick iväg lite saker på försäljning som vi vill bli av med. Har haft flera objekt ute på Facebooks Marketplace nu i flera veckor, men ingen tur. Hoppas det ordnar sig så vi får iväg de. Skulle vara väldigt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.