Snabb uppdatering

Snabb uppdatering av läget

Jag har börjat plugga teori nu, alltså på riktigt studera med markeringspenna och öva in kunskap och fakta, tänkte att det kan vara bra att strukturera mig lite så det blir gjort. Så varje dag framöver ska jag plugga in ett kapitel eller del av det beroende på stort det är, så jag kan börja repetera och göra frågorna i diverse appar.

Igår var det inledningskapitlet som handlar om fordonet och allt som hör det till, idag blir det Människan i trafiken del 1 av 2. Känns bra i alla fall efter igår. Ett rätt tråkigt kapitel blev ändå något jag kunde ta till mig kunskapen om och lära mig lite nytt.

På jobbet har vi haft en mötes och utbildningsdag. Åt hämtmat (Pad thai) till lunch eftersom vi inte gjorde tillräckligt med mat till matlåda igår och jag åt alldeles för mycket så min skalle känns helt mosig.

Varit mer eller mindre off i skallen hela eftermiddagen. Just skickat in ett friskvårdskvitto och planerat lite inför morgondagens grupper och ska bege mig hemåt nu. Snabb uppdatering sådär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.