Mordgåta i Gamla stan, veckan som gick

Mordet vid Kungliga Slottet: Året är 1966, och det har begåtts ett bestialiskt mord. Nu är det er uppgift som utredningsledare att ta reda på vem som utfört dådet och är den skyldige. Jakten på mördaren kommer ta er runt om i Gamla Stans historiska omgivningar, medan ni löser ledtrådar och uppgifter som leder er mot lösningen!

Förra helgen körde vi en mordgåta i Gamla stan tillsammans med Madicken och Jonas. Var länge sen vi sågs, så det var trevligt och kul att göra en aktivitet ihop. Tyvärr lyckades vi gissa fel på gärningsmannen, men det mesta andra runt omkring var rätt. Avslutade dagen med att äta på Indian Garden tillsammans innan jag och Linda åkte hem via IKEA.

På söndagen kom Lindas faster och hennes gubbe och besökte oss. De var på väg till Nyköping för att göra lite ärenden och så passade de på att komma förbi med en docksäng och stol till barnen. Det roliga är att docksängen hade Lindas farmor som liten, så den är över 100 år gammal. Det var trevligt att ses då vi inte setts sen Astrid döptes i februari.

I måndags var det åter dags för jobb så klart. Förbereda och fixa inför nya deltagare och göra en instruktion för hur man söker jobb via e-post var några av de saker jag gjorde då. Sen hem och fixa med mat och annat innan läggning av barnen.

Minns helt ärligt inte vad för nåt som gjorts när, bara att det var något. Minnet blir bara sämre för varje vecka som går. Vet att jag pluggat teori på kvällarna. Somnat för sent osv. Sen i kombination med mycket på jobbet dåligt med återhämtning och så blir det väl så.

Grupp hela tisdagen, planeringsdag hela onsdagen och så fullspäckat med möten i torsdags. Hem sent för att svänga iväg till Västerås och vi kom iväg till slut, efter en del om och men. Tyvärr var Elsa snorig när vi kom fram. Men nu var vi där.

Jag gick upp 5.45 fredag morgonför att hinna till min inbokade körlektion som jag var lite nervös inför, men det gick ju bra. Var mest nervös för att körläraren skulle säga åt mig att jag behövde ett större körpaket än det jag bokat. Bara tanken på att det upplägg vi gjort inte skulle funka gjorde att jag blev svettig.

Elsa hade egentligen klipptid på eftermiddagen, men den fick vi boka om.

Har även tappat bort mig på vägen med pluggandet av teorin, hade stenkoll på antal lästa sidor och så, men nu är jag efter i schemat. Har ändå plöjt halva boken, så det är ingen katastrof, gäller bara att planera om.

I lördags bestämde vi att vi åker hem istället, då förkylningen inte blev bättre. Skulle hjälpt min svägerska med familj med deras flytt men ja blev inget med det. Vi är rätt övertygade att det är hörntänderna som spricker fram i övre käken som är boven, men vi vill inte chansa. Så hemåt bar det igår. Nu är båda barnen förkylda och ja, var nog rätt val trots allt. Pigga ändå och håller en på tå så att säga.

Idag har vi fått undan det sista i trädgården och organiserat in det i uteförrådet. Skönt! Även dammsugit, diskat och igår tvättade vi också, check på det! Imorgon får Linda ha båda barnen hemma och jag drar till jobbet. Har säkert missat hälften av allt som skedde under veckan men så är det just nu. Nu ska jag sova som en prins hoppas jag, utan några ungar som vaknar och är ledsna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.