Komma tillbaka till rutinerna

Soluppgång en dag på väg till jobbet.

Igår återgick jag till jobbet och Elsa till förskolan, skönt att komma tillbaka till rutinerna. Elsa är lite ambivalent dock, ena sekunden är det: Jaaa skolan och andra: nej, vill inte skolan. Blir lite kamp att få henne att gå igenom alla steg som klä på sig, äta frukost, borsta tänderna osv.

Astrid håller på att lära sig gå! Idag tog hon några steg när hon stöttade sig mot gå-vagnen. På första försöket. Så grymt. Hon reser sig upp mot allt och snart springer hon runt här med Elsa och skriker ikapp. Skrikandet har de redan börjat med. Blir en ostoppbar duo det där, tror jag. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

Vårt arbetsrum som jag för övrigt sitter i är svinkallt. Elementet funkar inte och efter som vi alltid har stängt så kommer värmen från resterande huset inte in. Så felanmälan är gjord, men de har tyvärr inte hört av sig. Hoppas de kommer snart.

På jobbet imorgon blir det först möte om hur vi ska mäta progression och se utvecklingen på våra deltagare och sen på eftermiddagen ska jag delta i arbetshälsas pass på Friskis. Har inte tränat sen förra året känns det som så det blir ju spännande.

Sen på torsdag har jag tid hos farbror doktorn, min blåsa krånglar och jag behöver kolla upp vad felet är. Ingen UVI enligt provstickan i morse, men vi får se vad de säger. Imorgon är det hockey, och gud nåde SSK om de failar som senast mot BIK Karlskoga. Dags att kriga och skärpa till sig nu.

Blir tuffa omgångar nu framöver då laget möter de bästa i serien. Dags att visa de rätta färgerna kanske? Ja, vi får se helt enkelt. Blir nagelbitare alltihopa tror jag. I helgen blir det kanske fira 1-åringen och så. Så mycket bättre är tillbaka och så är det Idol och så vidare. Lönehelg!

Corona pandemiar vidare, illa är det verkligen. Just nu håller jag bara tummarna för att det ska vända snart, men verkar gå åt andra hållet. Kanske är så här det kommer vara. men, i alla fall skönt att komma tillbaka till rutinerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.