Plugga teori och kämpa på

Ja, plugga teori gör jag så mycket det bara går nu, men det känns nästan otillräckligt ibland. När jag kör fast och inte lyckas lära mig skillnaden på olika skyltar till exempel. Men samtidigt så märker jag att jag ju lär mig det jag studerar. Även om det kanske inte går så fort som jag vill.

Helgen har gått i trötthetens tecken, samma visa som vanligt. Går inte och komma i säng i tid. Linda har faktiskt redan lagt sig och det är ett steg i rätt riktning, så jag ska bara skriva av mig lite innan jag duschar och säger natti natt. I morse vaknade Elsa kl. 06 till exempel. Eller vänta nu, det var 05 till och med, men om vi ser till gamla tiden.. förvirrande.

Har inte blivit så många knop i helgen, har haft nån slags bihåletjafs som stört hela helgen utom kanske idag och tanken att fira Astrid idag blev inte så lockande, så vi sköt på det till hennes faktiska födelsedag på onsdag. Tänk att vår lilla tjej blir ett år. Så stort och fint på samma gång. Sker stora utvecklingssteg och vi bara väntar på den dag hon börjar gå. Hon är underbar precis som Elsa men på sitt sätt.

Ja, en vecka kvar innan mitt stora äventyr med intensivkurs börjar. Jag hoppas verkligen att jag ska klara av det och lyckas ta körkortet. Ibland tvivlar jag, men jag gör vad jag kan för att hålla de tankarna borta. Svårt att föreställa sig bara. Men det ska gå!

Två veckors semester som spenderas i Västerås. Mestadels körandes bil och plugga teori. Fullt fokus på att lära mig behärska bilkörning och allt som hänger ihop med det. Ska försöka komma iväg och öva lite under veckan som kommer. Behöver fräscha upp minnet när det kommer till parkering och stanna i backar.

Mot duschen och sängen! Ny vecka väntar imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.