Torsdag och det är grått och tråkigt ute

Torsdag och det har varit grått och tråkigt ute. Reflekterar ungefär hur livet ser ut just nu för många. Allt är inte nattsvart förstås, men rätt trist ändå. Kommer vi någonsin kunna återgå till hur det var innan? Stor fråga med otroligt få och vaga svar.

Vi får se är väl det enda svaret på den frågan. Hoppas ju verkligen på det. Allt känns så surrealistiskt just nu med. Jag personligen har ju inte varit drabbad mer än att vi inte kan jobba som vanligt eller ses som vanligt. Jag har varken varit sjuk eller drabbats av förlust ekonomiskt eller av närstående. Det är ju där som det verkligen känns av.

Ska säga så här i tacksamhetstider (läs thanksgivings), så är jag tacksam för det. Vi har det ganska bra trots allt och jag förstår det. Samtidigt är det ju ens eget perspektiv som är en närmast. Går inte att glömma eller förtränga det enligt mig.

Livet har gått lite upp och ned under veckan. var lite tufft i tisdags pga. trött och barn som var i obalans. Det är inte lätt alla gånger med mat och sömn och olika viljor. Har lagt mig tidigt två kvällar på raken för att remedera detta och det har faktiskt hjälpt. Ligger dock efter i mitt schema ikväll så får verkligen se till att lägga mig så fort det här inlägget är publicerat.

Imorgon är det hemarbete och sen är det ju helg. Lite fredagsmys, med hockey, idol och så vidare väntar nog. Alla är nog inte lika upphetsade över det som jag dock. Får se vad vi hittar på för kul till middag. Jag ska sen upp på lördag och vara med och hjälpa till med en flytt. Yngsta systern som äntligen får flytta till radhus. Blir kul att se huset.

Har idag inlett en slags övningstirad där jag ska göra minst 50 armhävningar per dag, vilket påminner mig om att jag har tio kvar, vänta ska bara…så, klart. Målet är ju såklart att få lite ordning på min kropp och börja i liten skala. Nu när jag snart ska vara hemma med dotter nummer två så finns ju lite fler möjligheter att göra nåt med kroppen. Vi får se hur det hela urartar sig. Det kanske artar sig till och med. Vi får se helt enkelt.

Har även idag avslutat mitt andra ofrivilliga abonnemang. Första var på Ztory där jag tydligen sen i september betalat 99 kr och det andra var på Audible där jag fick en ny credit idag, trodde jag helt gratis, men det var bara för att man får en varje månad man är medlem, som ju kostar ca 90 kr. Kan jag garantera att jag inte har fler sådana är överraskningar på lut? Nja men jag tror inte det.. you live and you learn, tydligen inte. Men kanske förhoppningsvis till slut så gör även jag det.

Har även bokat tid för ny uppkörning vilket blir om ca 4 månader. Ja, det är långt dit, men de hade inte tid före dess. Sen kommer jag behöva tid att nöta in allt i min ryggrad så jag faktiskt kan planera min körning och slipper bli stressad och kugga igen.

Sjukt att jag om tre veckor(!) går på mitt livs sista föräldraledighet och inte ska vara tillbaka på jobbet förrän augusti nästa år. Konstigt att Linda som börjar jobba då, förmodligen kommer göra det hemifrån mestadels av tiden. Dags att fixa iordning arbetsrummet så hon kan sitta där ostört.

Sista uppdatering för ikväll blir om att Elsa flyttat till dagbädden och numera sover i stora tjejen sängen. Skönt för pappan att sitta i sängen istället för bredvid på hårda kalla golvet. Hon verkar trivas för hon har somnat nästan med en gång. Så bra så. Nu sova för min del med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.