Det är den tiden på året igen

Musikhjälpenveckan! Sitter bänkad framför teven här hemma och följer de fina hjältarna i buren. Något tråkigt med en studio inomhus utan livepublik, det är ju nästan halva upplevelsen. Nu är det som det är med helvetes jävla skitcorona. Ser fram emot en vecka med härlig sång, fina insikter och fulgråt.

Önskade en låt igår för en hundralapp. Tillsammans i mörkret med Håkan. Tyckte den passade in i livet just nu, mörkt i december och hur smittläget ser ut. Vi är tillsammans i mörkret på något sätt ändå.

Håkan Hellström – Tillsammans i mörker (Official Audio)

Lyssna på Tillsammans i mörker: https://lnk.to/Tillsammansimorker”RAMPLJUS” ute 15 maj: https://lnk.to/hakanhellstrom-rampljus-presaveFölj Håkan Hellström:Fa…

Blir nog ingen konsert med Håkan till sommaren heller. Lika bra att vara pessimist så jag inte blir besviken. Även om det kommer vaccineras och så, så vet vi inte vad det kommer innebära i praktiken. Kanske bryts pandemin och vi får färre utbrott och det är ju bra i så fall, men det kan ju ta lång tid.

Är ganska less på allt det här nu. Kombinerat med det här jävla vädret och så blir det ju inte bättre direkt. Konstant trött och lite halvt jag vet inte vad.. less, orkeslös och utan energi kanske? Hoppas att jag får tid och möjlighet att kanske återhämta mig lite på dagarna när jag nu är hemma med Astrid. Sova lite längre och vila mitt på dagen. Drömma går ju..

Elsa hade lussefirande på förskolan idag, hon var så söt i sin tomtedräkt. Ni ser ju själva. Blev ju som allt annat inget traditionellt firande, utan vi fick se bilder på nätet. Vi myste framför den officiella lucian på teve i söndags morse när vi vaknade och så lussade vi för mormor på telefon och åkte hem till farmors garage och lussade lite där med. Väldigt uppskattat.

Elsa sjunger med i Sankta Lucia, Sockerbagaren, Jungfru skär och Midnatt råder. Så gulligt. Dags att gå och drömma nu så jag inte blir en zombie imorgon också. Sista jobba hemma passet imorgon och sen två dagar på kontoret innan jag stämplar ut tills den 16 augusti.

Jävligt skönt att slippa tänka på allt som sker på jobbet och kunna välja själv vem och var man träffar folk. Inte för att det varit en så stor grej för min del, men ändå i dessa jävla tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.