Julkalabalik och acklimatisering

Joråsatt, ledighet och grejer just nu. Vilket i praktiken innebär barnomsorg och hushållsarbete dagarna i ända. Om 1,5 vecka blir det vardag med nygamla rutiner igen. Verkar lovande än så länge. Men det återstår ju att se. Med det menar jag att det funkar rätt bra för mig att lägga Astrid, hon är glad mestadels av tiden och så.

Lagar vi inte mat, så nattar vi ungar eller diskar. Mycket tid går till att försöka få två små att förstå. Kort sammanfattning sådär. Självklart varvat med glimrande stunder av guld och solsken i form av härliga känslor som kommer från små barns spontanitet allmänna gullighet.

Julhelgen blev ganska bra trots att det är slitigt tidvis. Trots pandemi och extra logistik, eller snarare annorlunda logistik. Vi var en sväng och grillade korv hos mamma med några från min familj på julafton och sen fick tjejerna merparten av sina paket på kvällen.

Tror de blev rätt nöjda med sina julklappar de små barnen. Mycket Duplo och böcker. Kul att Elsa är med och upplever allt för första gången på riktigt. Julsånger, julklappar, mat, ja allt. Vad har vi gjort mer då, vi var en sväng upp på Torekällberget i helgen. Kallt som attans, men mysigt. Var även förbi IKEA och hämtade ut lite på Click and collect.

Har inte direkt några planer närmaste veckan, förutom nån slags sammankomst hos min syster på nyår. Har inte hunnit planera varken bilkörning eller utfasning av napp för Elsa, så det får vi ta tag i imorgon då. Nu ska jag sova efter att ha försökt få Astrid att somna om i över en timme. Jävla tänder säger jag bara. Helt mörbultad nu är jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.