Tisdagen den 12 januari 2021

Klockan är alldeles för mycket och jag borde ha lagt mig för typ en timme sen men nu är jag vaken i alla fall, men det är snart dags att gå och sova. Testar att skriva genom att prata in det jag vill säga, det finns en app som översätter det jag säger till text.

Kanske inte funkar klockrent men ganska bra ändå, kan ju bero på att jag inte pratar jättetydligt. Men då får jag öva på att artikulera bättre. Vi får se om jag fortsätter använda den eller om det är smidigare att skriva för hand med tangentbord.

Vaknade i morse runt 6.30 och la mig igen efter en stund. Somnade dock aldrig om utan hann säga hejdå till Elsa och Linda som skulle till förskolan sen vaknade Astrid. Kokade lite ägg efter en stund och så åt vi frukost tillsammans med Linda när hon kom tillbaks.

Sen efter frukosten fick Astrid röja runt på golvet medan jag diskade och glodde på MR. ROBOT. Tvättade handdukar och hängde upp innan det var dags för tuppluren, men det blev inte någon sån, för det ville hon inte.

Hon fick äta lunch med mig och Linda istället och sova efter den. Var väl inte tillräckligt i magen. Sen var det typ dags att gå och hämta Elsa från förskolan. Hon hade åkt stjärtlapp och sorterat pärlor på förskolan idag. Verkade ha haft en bra dag.

När vi kom hem så fixade jag lite mellis och så. Sen hopp och lek i några timmar. När Linda jobbat klart så gjorde vi kyckling med jordnötssås som var godkänt av alla. Mycket god rätt.

Sen väntade jag på en som skulle komma och köpa en av alla vagnar vi har men den killen dök aldrig upp, hade visst hamnat i nåt dike eller nåt. Hoppas det går bättre för honom imorgon. Såg på Mandelmanns på slutet här, men nu sova.

Någon dag ska jag hinna skriva något här i bloggen på dagtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.