Uppdatering av läget

Idag blev det lite tidigare jämfört med dagarna innan, helt ok trots dötrött såklart. Fixade lite frulle åt mig och Astrid och så brottades vi i soffan fram till hon skulle sova ca 10.30.

La ner henne och gick ut, inte ett pip. Sov i två timmar då jag passade på att ligga på sofflocket och glo på Supernatural. Linda var på fotvård och storhandlade under tiden. Lagom till hon kom hem så vaknade lilltösen så åt vi lunch, rester från igår.

Mina planer på att diska och dammsuga blev omintetgjorda av min sagda lathet på förmiddagen. Imorgon ska jag iaf diska. För på fredag är Elsa hemma också och då blir det inte mycket gjort. Veckans mest upptagna dag på hemmafronten.

2 dagars streak på träningsupplägget har jag nu. Bara kötta på, kändes rätt mycket lättare på morgonen än sent på kvällen. Känner redan av träningsvärken. Nu sängen efter en skön dusch. Hoppas på en hel natts sömn utan avbrott nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.