Another week, another vab

Senaste veckorna har varvats med att vara hemma med barn som är sjuka och själv vara hemma sjuk. Så sjukt less på detta, pun intended. Trött på att behöva testa mig och stanna hemma. Blir ju inte så fett i plånboken heller om vi säger så. Har inte fått ut en hel lön sen jag började jobba i september.

Men välkommen till livet med barn på förskolan säger de som varit med förr och jag vet. Jag vet att det är såhär med små barn i förskoleåldern. Men jag är ändå less på det. Planer går i stöpet och allt blir bara tråkigt.

Musikhjälpen är ju igång i år igen och det har jag ju kunnat följa lite mer än vad jag kunnat om jag jobbat. Eller haft på i bakgrunden. Viktigt tema som vanligt. Har önskat lite låtar. Fick nästan vara med första dagen och önska den låt jag valt live i tv, men det blev inget. Kul ändå att få bli intervjuad inför och få vara lite förväntansfull.

Hade lite julknytis med några kollegor också idag, gott och mättande. Nu hem och umgås med familjen, snyta näsor, trösta och fixa med middag och nattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.