Det här med att sälja saker på Marketplace

Har inte jättebra erfarenheter just nu. Sålde en vagn där igår och har haft kontakt med ca 8 olika köpare. Är det något slags skämt eller? Snacka om oseriösa typer man stöter på. En kom inte alls, trots tre försök. Vete fan vad det handlade om. Hade lite olika ursäkter varje dag. Vi gav upp efter tredje missade försöket.

En tyckte innermåtten var för små. En försökte pruta ner priset för mycket och hänvisade till att hon inte hade råd med mer då hon var asylsökande. Några svarade inte efter mitt svar. Var väl inte så intressant. Värst är ändå de som säger att de ska komma en tid och inte dyker upp, gång efter gång. Man blir ju lite låst i det läget.

Efter mycket sådant här strul så fick vi den såld igår, äntligen! Även denna gång med strul men skam den som ger sig. Personen ifråga skulle kommit i söndags, men så blev det inte, fastnade med jobb. Inte heller i måndags kom han eller hörde av sig. Men igår kom han gåendes och tänkte gå med vagnen hem. Då erbjöd sig Linda att köra hem honom och vagnen.

Så skönt att bli av med vagnen, nu har vi de vagnar vi ska ha och inga fler. Dags att börja lägga ut fler grejer så vi blir av med det med. En till sak på to do-listan. Just nu har jag checkat av åttonde träningspasset på raken. Ville diska när Astrid sov, men det hanns inte med. Så får väl lösa det senare. Sitter och väntar på att båda barnen ska sova ordentligt innan jag vågar mig på att diska samtidigt.

Tänkte börja för typ en timme sedan men Astrid som nu har en superförkylning kan av snoriga anledningar inte komma till ro och har vaknat typ 3-4 ggr efter att jag fått henne att somna. Nu verkar hon dock sova bättre. Elsa har inte kommit till ro än, så får sitta här i soffan ett tag till.

Nu dags att diska!

Ett svar till “Det här med att sälja saker på Marketplace”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.